Getting to know the owner of Soap Fluent

Om die eienaar van Soap Fluent te leer ken

Haai almal! Ek is Shanece, die eienaar van Soap Fluent. Ek het dit al een miljoen keer gesê dat ek so opgewonde is om op die reis te wees. Om ten volle lief te hê vir wat ek doen, is een van my grootste prestasies. Synde dat ek 'n gelisensieerde skoonheidskundige is, is hare, naels en vel my lewe (nog steeds op die naels deel lol werk saam met my). Natuurlike velprodukte val reg in lyn daarmee. Ek is 28. Gebore en getoë in Greenville, SC. Geen troeteldiere en geen kinders. Net ek wat wegseep.

Om natuurlike seep te maak is heeltemal buite die norm vir my, maar wie hou nie van 'n uitdaging nie? Seepmaak vir my is baie terapeuties. Ek verdwaal in die proses en voor jy dit weet is ure verby. Hierdie besigheid is die definisie van werk insit. Dit maak dit net alles die moeite werd as jy lief is vir die werk wat jy doen. Ek skakel bietjie musiek aan en gaan aan die werk. Sing, seep en dans moet my nuwe slagspreuk wees. Weereens dankie dat jy na my klein besigheid kyk! Hoe gaan dit om hierdie klein besigheid in 'n GROOT besigheid te verander?

Back to blog

Leave a comment